Nieuws

29 augustus 2019
Op donderdag 26 september a.s. om 16:00 willen wij graag de oprichting van de FamilyFix, een initiatief van Fred Schonewille, Olga Rote en Joris van Kerkhof, met u vieren. Wij hebben daarvoor twee toonaangevende familymediators, ElseMarie van den Eerenbeemt en George Smits, uitgenodigd om onze werkwijze en visie op mediation te illustreren. 

ElseMarie van den Eerenbeemt houdt zich al meer dan 40 jaar professioneel bezig met familierelaties. Zij is familietherapeut, specialist familieverhoudingen en wetenschappelijk onderzoeker. Ze schreef de boeken “De liefdesladder, over familie en relaties’ en ‘Door het oog van familie, liefde, leed en loyaliteit”. Daarnaast geeft ze lezingen door het hele land en is ze regelmatig op televisie te zien als deskundige over familiekwesties. 

George Smits is coach, trainer, mediator en psycholoog en doceert aan Universiteit van Tilburg, bij SSR en IMFO. Hij heeft jarenlange ervaring met complexe mediation- en coachingstrajecten en begeleidt professionals en organisaties bij turbulente emotionele situaties en bij stadia van verandering. Hij geeft veel lezingen en schreef het boek emotie management. 

U bent van harte welkom op deze bijeenkomst die plaatsvindt in het Olympisch Stadion 24-28 (Offices for You). Onder het Olympisch Stadion zit een grote parkeerplaats. Zorg ervoor dat u bij het inrijden het eerste slot kiest ( kort parkeren). Dus geen P&R. Wij stellen het op prijs in verband met de voorbereiding indien u ons via de inschrijving op de contactpagina op deze site of het sturen van een e-mail naar info@familyfix op de hoogte wil brengen van uw komst.